joi, 26 martie 2015

Mai multe despre solutia suifan

Conform vanzarilor a produselor din categoria ejaculare precoce, suifan este cea mai cumparata solutie, ceea ce denota faptul ca este si cel mai eficient produs. Suifan Kwang Tze este o solutie chinezeasca ce contine ingrediente chinezesti ce au ca rol combaterea ejacularii precoce dar si cresterea placerii, datorita ingredientelor ce le contine. Haideti sa va spun care sunt simptomele resimtite in urma folosirii acestei solutii. Dupa ce aplicati solutia, veti simti o usoara usturime, apoi o senzatie de incalzire, fapt ce intensifica placerea si gradul de excitatie. In ciuda acestui fapt, veti putea controla momentul ejacularii si veti ejacula fix atunci cand doriti. Bun, deci dupa aplicarea solutiei asteptati minim 1 ora, recomandat ar fi 2 ore pentru ca solutia sa dea randament maxim si sa prelungeasca momentul ejacularii cu pana la 3 ore. Suifan da rezultate garantat, intrucat nu are legatura cu organismul si actioneaza in orice situatie, indiferent de gravitatea problemei. Suifan Original.ro este importator oficial al produsul Suifan in Romania si garanteaza autenticitatea produsului in baza unui certificat de la producator. In concluzie, comandand de la noi aveti certitudinea ca produsul este natural si 100% original. Succes! Daca doriti si alte informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Ce este ejacularea prematura?
ejacularea precoce este ejacularea care se intampla prea devreme pentru un bărbat și partenerul său să se bucure de sex. Există două tipuri de ejaculare precoce: pe tot parcursul vieții (sau primare) și dobândite (sau secundare).
PE a lungul vietii incepe de timpuriu, de obicei, atunci când un adolescent se confruntă cu primul contact sexual. Este mai greu de tratat si de multe ori are cauze psihologice mai profunde. Obiceiurile proaste pot contribui, de asemenea, (cum ar fi masturbarea la ejaculeze cât mai repede posibil pentru a evita să fie prins).
Dobândite PE se întâmplă mai târziu în viață și este de obicei declanșată fie psihologic (probleme de relație de stres sau) sau cauze fizice (diabet zaharat sau hipertensiune arteriala).
Cum pot sa Întârziere Ejacularea?
Există o gamă largă de remedii "home-made" pentru ejaculare precoce cum ar fi sexul frecvent, se masturbeaza cateva ore inainte de sex, sau care întrețin relații sexuale cu femeia deasupra.
prezervative groase: un perete mai gros poate reduce sensibilitatea penisului
Strategiile comportamentale: "start-stop" și "tehnici stoarce" de multe ori se dovedesc eficiente, dar nu oferă o soluție pe termen lung.
Aceasta poate dura câteva luni pentru tine de a depăși PE cu aceste tehnici și mulți oameni trebuie să păstreze folosindu-le în mod permanent.
In medie, 50% până la 95% dintre bărbații care folosesc tehnici sexuale reușesc să treacă peste PE în cele din urmă. Există un risc de recidivă în cazul în care există schimbări semnificative în viața ta sexuală (de exemplu, partener nou, eveniment stresant), mai ales dacă vă simțiți anxietate. În general, cu atât mai repede în viață ai învăța să stăpânească aceste tehnici cu atât mai bine.
Barbatii care sunt supra-sensibili, mai degrabă decât să fie excesiv de anxietate, nu s-ar putea beneficia de pe urma acestor metode comportamentale, deoarece ele suferă de o alta cauza de ejaculare precoce.
Pentru acesti pacienti, medicamente care reduc sensibilitatea ta (de exemplu, o crema EMLA, sau Priligy o tabletă orală) sunt recomandate. sunt o soluție mai bună și, eventual, a îmbunătăți controlul asupra ejacularii. În timp ce acestea pot fi luate ca soluții pe termen lung pentru ejaculare precoce, acestea nu rezolva cauzele profunde ale PE.

Care sunt celelalte opțiuni?

"Start-stop" și "stoarce" tehnica dovedi mai eficiente atunci când sunt combinate cu aceste tehnici:

Gândiți-vă la altceva: ceva distrage atenția, plictisitor sau enervant
Ia-o respirație profundă înainte de ejaculare: acest lucru poate intarzia orgasmul prin incetinirea ejaculare si de stimulare
Aceasta este de departe cea mai simpla tehnica si se poate face singur sau cu un partener.
Tehnica presupune stimularea penisului si oprire chiar inainte de a simti ca sunt pe cale de a ejacula. Opri stimularea timp de 30-60 secunde și începe din nou odată ce simțiți că ați recăpătat controlul. Se repetă acest proces de 4-5 ori, oprindu-se și de "repaus" de fiecare dată când simțiți că sunteți pe cale de a avea un orgasm. In cele din urma, lasa ejacularea sa apara, astfel încât să puteți identifica "punctul fără întoarcere".
Multe cupluri și partenerii se plâng, cu toate acestea, despre inconvenientul acestui "joc" și se pare frustrant. Încercați să-l includă fără probleme în sex și să profite de pauze să se concentreze asupra surselor de informații altele decât penisul de placere.

Ce este Tehnica "Squeeze" ?
A "stoarce", tehnica functioneaza prin stoarcere penisului în zona dintre arborele si gland (timp de aproximativ 30 de secunde), chiar înainte de a fi pe cale de a ejacula. Acest lucru se opreste ejacularea, dar poate afecta erectia, cel puțin până când sunt stimulate din nou. Ar trebui apoi repetați acest proces de 4-5 ori până când decideți să nu mai întârzie orgasmul.
Pentru a fi eficientă, această metodă trebuie să fie utilizată timp de mai multe luni și necesită o mare perseverență din partea bărbatului și a partenerului său.
Ideea din spatele tehnicii "stoarce" este faptul că, după un timp, sunteți în stare să recunoască "punctul fără întoarcere" și poate fi în măsură să amâne ejaculations viitoare. Această tehnică poate fi frustrant, deși, deoarece poate perturba activitatea sexuală.Care sunt celelalte opțiuni?
"Start-stop" și "stoarce" tehnica dovedi mai eficiente atunci când sunt combinate cu aceste tehnici:

Gândiți-vă la altceva: ceva distrage atenția, plictisitor sau enervantIa-o respirație profundă înainte de ejaculare: acest lucru poate intarzia orgasmul prin incetinirea ejaculare si de stimulare